Trabzonspor'a sakatlardan iyi haber!

Özer, Mustafa Yumlu, Aykut Demir gibi isimler uzun süre forma giyemedi. Oscar Cardozo da sezonun başında sakatlık yaşadı ardından iyileşti. Ancak önce ligin 3. haftasındaki Başakşehir karşılaşmasında, ardından son oynanan Karabük maçında ağrıları nedeniyl

Trabzonspor'a sakatlardan iyi haber!

Özer, Mustafa Yumlu, Aykut Demir gibi isimler uzun süre forma giyemedi. Oscar Cardozo da sezonun başında sakatlık yaşadı ardından iyileşti. Ancak önce ligin 3. haftasındaki Başakşehir karşılaşmasında, ardından son oynanan Karabük maçında ağrıları nedeniyle ilk 11’de yer alamadı. Sonradan oyuna dahil oldu. Sağlık heyeti, yoğun fikstür nedeniyle Paraguaylı oyuncuyu bir türlü tam olarak tedavi edemedi. Cardozo, milli arada Paraguay’dan affını istedi. Kulüp doktorları, tecrübeli forveti detaylı bir muayeneden geçirdi. Ligin 6. haftasına kadar Cardozo’nun ağrılarını tamamen dindirmek için kolları sıvadı.

Özer ve Mustafa dönüyor

Fırtına’da Özer Hurmacı ile Mustafa Yumlu’dan da iyi haber geldi. İki oyuncunun da iyileştikleri öğrenildi. Mustafa 6. haftadaki Mersin İdmanyurdu maçında forma giyebilecek. Özer’in sahalara dönmesi ise maç eksiği nedeniyle biraz daha uzun sürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler