Trabzonspor'a penaltı yasak!

 Süper Lig'de sezonun bitmesine 3 hafta kala penaltı kullanmayan tek takım olan Trabzonspor, G.Birliği karşısında da katledildi. Olcan ceza sahası içerisinde rakibinden adeta 'dayak' yedi ancak hakem göremedi!..Ligde en son 31 hafta önce penaltı atan bord

Trabzonspor'a penaltı yasak!

 Süper Lig'de sezonun bitmesine 3 hafta kala penaltı kullanmayan tek takım olan Trabzonspor, G.Birliği karşısında da katledildi. Olcan ceza sahası içerisinde rakibinden adeta 'dayak' yedi ancak hakem göremedi!..

Ligde en son 31 hafta önce penaltı atan bordo-mavili ekibin dün son golünü kaydeden Olcan Adın, 86'ncı dakikada Ahmet Yılmaz Çalık ile girdiği bir ikili mücadelede ceza sahasında rakibinin dirsek darbesiyle yerde kaldı. Futbol otoriteleri pozisyonun net penaltı ve kırmızı kart olduğunu söylese de hakem Tolga Özkalfa 'devam' diyerek şaşkınlık yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler