Trabzonspor’a müjde gibi haber

Gelecek sezonun kadro yapılandırması için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yapılan transferlerin haricinde eldeki yabancıları da göndermenin hesaplarını yapıyor.Yabancı transferde kulübün elini kolunu bağlayan yabancı futbolculara bugüne kadar talip de

Trabzonspor’a müjde gibi haber

Gelecek sezonun kadro yapılandırması için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yapılan transferlerin haricinde eldeki yabancıları da göndermenin hesaplarını yapıyor.

Yabancı transferde kulübün elini kolunu bağlayan yabancı futbolculara bugüne kadar talip de çıkmamasıyönetimi kara kara düşündürüyordu. Ancak bugün edinilen bilgilere göre başta takımdan gönderilmek istenen Colman’a, kaderi teknik direktörün görüşüne göre şekillenecek olan Bamba’ya ve gelecek sezon da elde tutulmak istenen Henrique’ye yurt dışından talipler çıktı.

Adrian’ın gönderilmesiyle nefes alan Trabzonspor yönetiminin Colman için gelecek resmi teklifi hemen değerlendireceği öğrenilirken Bamba ve Henrique için teknik direktörün görüşü beklenecek.

Öte yandan takımda istenmeyen Janko’ya ise henüz talip çıkmadığı öğrenilirken futbolcuya kulüp bulması için talimat verildiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler