Trabzonspor'a Millanlı solbek

Trabzonspor, AC Milan’un oyuncusu Kevin Constant’ın peşine düştüğü iddia edildi. İddiaya göre  Bordo mavili kulübün ilk teklifini düşük bulan Milan, 2'nci teklife ise olumlu yaklaştı. SOL KANAT OYUNCUSU Trabzonspor'da yabancı transfer bilmecesi sürerken h

Trabzonspor'a Millanlı solbek
Trabzonspor, AC Milan’un oyuncusu Kevin Constant’ın peşine düştüğü iddia edildi. İddiaya göre  Bordo mavili kulübün ilk teklifini düşük bulan Milan, 2'nci teklife ise olumlu yaklaştı.
 
SOL KANAT OYUNCUSU
 
Trabzonspor'da yabancı transfer bilmecesi sürerken hergün yeni bir isim ortaya atılıyor. Trabzonspor transfer komitesi, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in istekleri doğrultusunda takıma gerekli takviyeleri yapmak için son olarak İtalya’nın AC Milan takımında forma giyen Gineli 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kevin Constant’ı gündemine aldığı iddia edildi. Bordo mavili takımın yaptığı ilk teklifi, önerilen bonservis bedelini düşük olduğu gerekçesiyle reddeden İtalyan kulübüne ikinci bir teklif daha yapıldı. Gineli oyuncuyu kadrosuna katmak için önemli bir miktarı gözden çıkaran Trabzonspor'un İtalyan kulübünü ikna edemezse bu kez kiralama formülünü devreye sokacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler