Trabzonspor'a Macarların 1 numarası!

Trabzonspor ile Polonya'nın Legia Varşova takımları arasında 2 Ekim Perşembe günü Trabzon'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi L Grubu ikinci maçını Macar hakem Viktor Kassai yönetecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Kassai'nin

Trabzonspor'a Macarların 1 numarası!
Trabzonspor ile Polonya'nın Legia Varşova takımları arasında 2 Ekim Perşembe günü Trabzon'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi L Grubu ikinci maçını Macar hakem Viktor Kassai yönetecek.
 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Kassai'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden György Ring ve Vencel Toth yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak da Robert Kispal sahaya çıkacak.
Trabzonspor, gruptaki ilk maçında deplasmanda Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımını 2-1 mağlup etti. Legia Varşova ise evinde Belçika'nın Lokeren takımı karşısında 1-0 galip geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor