Trabzonspor'a kötü süpriz

Trabzonspor'u Balıkesir'e getirecek özel uçak Trabzon havalimanına iniş yapamadı. İki kez Trabzon Havalimanına  iniş yapmayı deneyen özel Uçak kötü hava koşulları nedeniyle pisti pas geçmek zorunda kaldı.Bordo mavilileri Balıkesir'e taşıyacak olan özel uç

Trabzonspor'a kötü süpriz

Trabzonspor'u Balıkesir'e getirecek özel uçak Trabzon havalimanına iniş yapamadı. İki kez Trabzon Havalimanına  iniş yapmayı deneyen özel Uçak kötü hava koşulları nedeniyle pisti pas geçmek zorunda kaldı.

Bordo mavilileri Balıkesir'e taşıyacak olan özel uçak son kez Trabzon havalimanına iniş yaplak için yarım saat içinde bir deneme daha yapacak.

Uçağın inememesi halinde bu kez Trabzonspor'u yorucu bir yolculuk bekliyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bekleyen bordo mavili kafile uçağın Trabzon havalimanına iniş yapamaması halinde bu kez karayolu ile Samsun'a giderek Samsun uzerinden Balıkesir'e gitmeyi deneyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor