Trabzonspor'a kontenjan engeli!

Yaptığı flaş transferlerle yeni bir kadro kuran Trabzonspor, Colman ve Malouda'yı göndererek yapılması planlanan yabancı transferlerin önünü açmayı planlıyor.Kadrosunda 8 yabancı oyuncu bulunduran Karadeniz ekibi iki futbolcuyu göndererek yabancı sayasını

Trabzonspor'a kontenjan engeli!

Yaptığı flaş transferlerle yeni bir kadro kuran Trabzonspor, Colman ve Malouda'yı göndererek yapılması planlanan yabancı transferlerin önünü açmayı planlıyor.

Kadrosunda 8 yabancı oyuncu bulunduran Karadeniz ekibi iki futbolcuyu göndererek yabancı sayasını 6'ya düşürüp, yabancı transferine yer açmak istiyor. Bu durumun farkında olan iki oyuncu Trabzonspor'dan para alarak ayrılmak istiyor.

VAN DER VAART VE TOURE KONTENJANA TAKILIYOR
Cardozo, Constant, Medjani, Belkalem gibi dış transferde önemli oyuncuları bünyesine katan Trabzonspor gündeme gelen Van der Vaart ve Toure transferlerini kontenjan nedeniyle yapamıyor.

Trabzonspor'un Malouda ve Colman ikilisini göndermeyi başarırsa bu iki transferi de bitirmesi an meselesi olarak görülüyor.

Vaart cephesinden flaş açıklama tıkla oku

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler