''Trabzonspor'a komplo kurulmuştur!''

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu bir açıklama yaparak camiaya çağrıda bulundu.Ayrıca Trabzonspor'a komplo kuruluduğunu söyleyen Hatayoğlu'nun yaptığı açıklama şu şekilde:"Trabzonspor’un “küme düşer mi” tartışmasının yapıldığı bu gü

''Trabzonspor'a komplo kurulmuştur!''


1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu bir açıklama yaparak camiaya çağrıda bulundu.

Ayrıca Trabzonspor'a komplo kuruluduğunu söyleyen Hatayoğlu'nun yaptığı açıklama şu şekilde:
"Trabzonspor’un “küme düşer mi” tartışmasının yapıldığı bu günlerde, bu tartışmanın yapılmasını dahi tüm Trabzonspor taraftarı bir hakaret olarak görüyor. Bu duruma Trabzonspor gelmiştir. Temennimiz bu süreçten bir an önce sıyrılıp kendi iç meselelerimizi, kavgalarımızı bir tarafa bırakarak bu kötü günlerde topyekün Trabzonspor'a karşı savaş açmış her kesime karşı dik durarak yeni bir mücadeleye başlatmaktır.

Şike sürecinin intikamını Trabzonspor'dan almak adına saha içinde hakemler saha dışında TFF tarafından resmen katlediliyoruz. Sezon başından beri uğradığımız hakem hatalarını sıralasak bu dizelere sığmaz. Yine en ufak olaylarda TFF'nin verdiği cezalar artık bizleri isyan ettirme noktasına getirmiştir.

Sezon başında bir ifade kullandım; 'ahlaksızları, şikecileri savunanlar, destekleyenler tarafından Trabzonspor’a bir komplo kuruluyor. Trabzonspor küme düşürülmeye çalışılacak ve Şenol Güneş istifa ettirilerek itibarsızlaştırılacak' dedim. Bu operasyonun ilk ayağı olan Şenol Güneş başarısız kılınarak istifa ettirildi. Operasyonun ilk ayağı bu şekil gerçekleştirilmiş oldu. Şimdi Trabzonspor'u küme düşürmek adına her türlü yol deneniyor.

1967 Trabzonsporlular Derneği olarak diyoruz ki; ey büyük Trabzonspor camiası, ayağa kalk ve sana karşı yapılan bu alçaklıkların hesabını makamı mevkisi ne olursa olsun herkese sor. Artık kırgınlıkların ucuz hesapların zamanı değil, dosta güven düşmana hesap sorma ve korku verme zamanıdır. Tüm camia onursal başkanı, eski başkanları, eski yöneticileri, sanatçıları, medya gücü, tüm sivil toplum örgütlerinin bütünleşme ve hesap sorma zamanındır.."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor