Trabzonspor'a kombine desteği!

 Trabzonspor’a kombine desteği vermek için 150’ye yakın genç işadamı arkadaşını organize eden işadamı Abdullah Oğuz Bayraktar, 4 bin 100 kombine satılmasını sağladı. Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesinden Bayraktar’a teşekkür etti.Trabzonspor’a gen

Trabzonspor'a kombine desteği!

 

Trabzonspor’a kombine desteği vermek için 150’ye yakın genç işadamı arkadaşını organize eden işadamı Abdullah Oğuz Bayraktar, 4 bin 100 kombine satılmasını sağladı. Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesinden Bayraktar’a teşekkür etti.

Trabzonspor’a genç işadamlarından kombine desteği geldi. İşadamı Abdullah Oğuz Bayraktar öncülüğünde 150’ye yakın genç işadamı Trabzonspor’a destek için 4 bin 100 kombine satın aldı. İşadamlarını organize ederek kulübe destek adına örnek bir dayanışmaya imza atan Bayraktar’ın bu organizesi camiada takdirle karşılandı.

Abdullah Oğuz Bayraktar’ın kombine organizasyonuna Tonyalı Daf Energy ortaklarından Serhat Altıncı, Yomralı EMG Group’tan Kazım Şengöçgel, işadamı Emrah Yüce ile Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Ağaoğlu büyük katkı sağladı.

Trabzonspor Kulübü de resmi internet sitesinden Bayraktar'ın bu davranışına şu şekilde teşekkür etti: "Kulübümüzün satışa sunulan kombine kartlarından alarak önemli bir katkıda bulunan işadamı Abdullah Oğuz Bayraktar’a teşekkür ediyor, Bayraktar’ın bu tavrının örnek teşkil etmesini diliyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler