"Trabzonspor'a kasıt yok"

Trabzonspor'un ligin ilk yarısında hakem hataları nedeniyle çok puan kaybetmesi büyük tepki toplarken TFF başkanı Yıldırım Demirören hakemlerin kasıtlı davranmadığını savundu.   Demirören; “Trabzonspor’a ve Kasımpaşa’ya kimse kasti olarak hareket yapmadı.

"Trabzonspor'a kasıt yok"
Trabzonspor'un ligin ilk yarısında hakem hataları nedeniyle çok puan kaybetmesi büyük tepki toplarken TFF başkanı Yıldırım Demirören hakemlerin kasıtlı davranmadığını savundu.
 
Demirören; “Trabzonspor’a ve Kasımpaşa’ya kimse kasti olarak hareket yapmadı. Çok hata oldu mu? Evet oldu. Ama kasti bir durum yok. MHK de bu hakemlere gereken cezayı verdi. 38’den 22 hakeme inmek ciddi bir durum. Profesyonel hakemlik bizim açımızdan hiç tartışılmadı. Profesyonel olunca oturup 4 sene para alacaklar deniliyor, böyle bir şey yok. MHK’nin raporuna göre bizim kontratı durdurma şansımız var.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor