Trabzonspor'a kart Galatasaray'a nasihat

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, bu sezon oynadıkları çoğu maçta hakem hatalarının canlarını yaktığını belirterek, Galatasaray karşısında eskiye oranla daha iyi futbol oynadıklarını ancak hakem Fırat Aydınus'a takıldıklarını söyledi.  "HAKEM COLMAN'

Trabzonspor'a kart Galatasaray'a nasihat
Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, bu sezon oynadıkları çoğu maçta hakem hatalarının canlarını yaktığını belirterek, Galatasaray karşısında eskiye oranla daha iyi futbol oynadıklarını ancak hakem Fırat Aydınus'a takıldıklarını söyledi. 
 
"HAKEM COLMAN'I İNFAZ ETTİ"
 
Spor Toto Süper Ligi'nin 16.haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da hakem Fırat Aydınus'a büyük bir tepki var.
 
Bordo-mavili kulübün basın sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, Trabzonspor'un eski maçlara oranla daha iyi futbol oynadıklarını ancak hakeme takıldıklarını belirterek, "Bu sezon oynadığımız maçların çoğunda hakem hataları canımızı yaktı. Hakem Fırat Aydınus bütün takdir haklarını Galatasaray’dan yana kullandı. Ne faullerde ne de kartlarda adaletli ve tutarlı idi. Faullerde Trabzonspor'a kart , Galatasaraylılara ise nasihat ile yetindi. Mustafa’ya gösterilen kart yanlıştı. Colman ile Riera’nın pozisyonunda olayı başlatan ve ilk tokatı atan Riera oldu. Ancak Colman dürüst davranıp kendini yere atmadı. Riera ise dürüst davranmayıp Colman’ın eli yüzüne değmediği halde kendini yere attı ve adeta kart göstermek için hazır bekleyen hakem Colman’ı infaz etti. Aynı hakem ilk yarıda Melo’nun Olcan’a yaptığı sakatlayıcı harekete kart gösterme gereği duymadı. Oysa dirsek ve kalça karışımı bir hareketi ile Olcan’ı sakatlamıştı" ifadesini kullandı.
 
"AYDINUS, DROGBA VE SNEİJDER GÖZÜNÜN İÇENE BAKARAK KARARLARINI VERDİ"
 
Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan maçta Drogba ve Sneijder yardımcı hakem gibi hareket ettiğini belirterek, "Hakem Aydınus genelde onların gözünün içine ve hareketlerine bakarak kararlarını verdi. Trabzonspor çok iyi olmasa da Galatasaray’dan puan alabilecek bir oyun sergiledi. Galatasaray’ın yakaladığı 4 pozisyon da uzaktan atılan Sneijder’in şutları ile geldi. Oysa Trabzonspor’un bir topu direkten döndü, bir kaç net gol pozisyonu da ya kaleci Muslera kurtardı ya da oyuncularımız kaçırdı" dedi.
 
"BU TÜR HAKEM YÖNETİMLERİYLE TÜRK FUTBOLU TÜRK HAKEMLİĞİ AŞAMA KAT EDEMEZ"
 
Bu tür hakem yönetimleri ile ne Türk Futbolu ne de Türk Hakemliği aşama kat edemeyeceğini belirten Aslan, "Tablo ortada, Türk Milli takımı Uluslararası kupalarda yok. Hakemlerimiz Elit kategoriye çıkacak yerde alt kategorilere indirilmekte. Çünkü, Avrupa’da maç yönetirken, tarafsız ve iyi maç yönetmezseniz bedelini ödetirler size. Ülkemizde ise büyük takımların lehine karar verirseniz kararınızın doğruluğu bakılmadan ödüllendirilirsiniz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor