'Trabzonspor'a karşı 10-15 tane pozisyon..'

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor, yaptığı antrenmanla hazırlıklarını devam ettirdi.Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve

'Trabzonspor'a karşı 10-15 tane pozisyon..'

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor, yaptığı antrenmanla hazırlıklarını devam ettirdi.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

İstasyon çalışması ve taktik idman ile devam eden antrenman, çift kale maç ve açma germe hareketlerinin ardından sona erdi.

Teknik Direktör Uğur Tütüneker, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında ilk yarıda çok güzel bir futbol oynadıklarını söyledi.

İlk yarıda ellerine geçen fırsatları değerlendiremediklerini ifade eden Tütüneker, "Trabzonspor karşısında 10-15 tane pozisyon bulamazsınız. İki poziyon yakaladığınız zaman değerlendireceksiniz. Bunları değerlendirememenin yanında, çok kötü goller yiyoruz. İkinci golü yiyince de gardımız düştü. Trabzon maçının ikinci yarısında bu sezonki en kötü futbolumuzu oynadık. Gereken dersleri almamız gerekli"dedi.

Tütüneker, ligde bu hafta sahalarında konuk edecekleri Kayseri Erciyesspor'un kendi ayarlarında bir takım olduğunu, kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor