Trabzonspor'a İsviçre'den golcü

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Zokora ve Romaric'den sonra Basel'in yıldız ismi Alexander Frei'ye kancayı taktı.GOLCÜ İSVİÇRE'DEN Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak için transfer çalışma

Trabzonspor'a İsviçre'den golcü

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Zokora ve Romaric'den sonra Basel'in yıldız ismi Alexander Frei'ye kancayı taktı.

GOLCÜ İSVİÇRE'DEN

Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Trabzonspor, aradığı golcüyü İsviçre'de buldu. Bordo mavililer daha önce Borussia Dortmund ve Rennes gibi takımlarda forma giyen İsviçre'li golcü Alexandar Frei'yi takibe aldı. İzleme komitesi aracılığıyla sezon boyunca birkaç kez bu futbolcunun performansını takip ettiren bordo mavili yönetim, bonservis bedeli 4 milyon euro olan golcü futbolcunun fiyatında indirim yapılması durumunda bu transferi gerçekleştirmeyi çok istiyor. İsviçre milli takımının kaptanlığını da yapan Frei'nin tecrübesinden yararlanmak isteyen teknik direktör Şenol Güneş'in bu transferin gerçekleşmesini çok istediği öğrenildi.

ZOKORA İÇİN GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

Bu arada yönetim, İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Zokora ve Romaric için de girişimlerini sürdürüyor. İspanyol basınına konuşarak Trabzonspor'a transfer olabileceğini doğrulayan Romaric ile büyük ölçüde anlaşıldığı, ancak Zokora'nın transferinde bir aşama kaydedilemediği belirtildi. Şenol Güneş'in de Zokora'nın transferinin gerçekleşmesi konusunda ısrarcı olduğu ve bu konuda yönetimin de daha ciddi bir fiyat artırımına gidebileceği öne sürüldü.

BURSASPORLU OZAN İPEK LİSTEDE

Trabzonspor'un ayrıca Bursasporlu Ozan İpek için de girişimlerini sürdürdüğü bildirildi. Ozan İpek'in bonservisi için önümüzdeki günlerde Bursaspor ile masaya oturulabileceği öğrenildi.

CALE: "İLK GELDİĞİMDE TARAFTARLAR TUTKUSU BENİ ŞAŞIRTMIŞTI"

 

Trabzonspor'un Hırvat futbolcusu Hrvoje Cale, Trabzon'un bir futbolcu için çok güzel bir şehir olduğunu söyledi. Cale, yabancı bir futbolcu olarak zaman zaman sosyal hayatıyla ilgili sorunlar yaşadıklarını belirterek şunları söyledi

"Şimdiye kadar buradaki insanlarla hiç bir sorunum olmadı. Ofansif oyun konusunda kendimi geliştirmeye ve takımıma elimden gelenin en iyisiyle yardımcı olmaya çalıştım. Buraya ilk geldiğimde taraftarların takıma yönelik tutku ve ilgisi, beni gerçekten çok şaşırtmıştı. "

"YUMRUK ŞOV ÇOK İLGİNÇ"

Cale, bugüne kadar gördüğü en ilginç olaylardan birisini Avni Aker Stadyumu'nda yaşadığını belirterek bu konuda şöyekonuştu:

"Burada taraftarların maçlardan önce oyuncuları tribünlere çağırıp bize yumruk şov yaptırması, bence çok ilginç. Daha önce böyle bir şeyi görmemiştim. İlginç bir olay. Zaten maç içerisinde de sürekli olarak bizim yanımızdalar. Zagreb ile Trabzon arasında şehir olarak bir tercih yapmam söz konusu olsa Zagreb, derdim. Çünkü orası doğduğum ve tüm yaşamımı geçirdiğim yer. Ama Trabzon da hayatımdaki en önemli ikinci durağım. Ayrıca burada pideye bayılıyorum. "

BARIŞ ATAŞ: "HAYATIMIN EN ÖNEMLİ PARÇASI FUTBOL"

 

Bordo mavili takımın genç futbolcusu Barış Ataş, profesyonel olarak oynadığı ilk maçı asla unutamadığını belirterek şöyle dedi:

"Hayatımın en önemli parçası futbol. Futbolla yatıp kalkıyorum diyebilirim. Bunun dışında bağlama çalışıyorum ve bu artık pek gizli değil. Her ne kadar son zamanlarda bunu aşsam da bazı olayları kafama gereğinden fazla takıyorum. Yalan ve ikiyüzlülükten nefret ediyorum. "

"Hakan Şükür EN İYİ TÜRK GOLCÜ"

En iyi Türk futbolcuların Selçuk, Emre ve Hamit olduğunu belirten Barış, sözlerini şöyle sürdürdü:

"En iyi Türk golcü ise bence Hakan Şükür'dü. Geçen yıl oynadığımız Fenerbahçe maçını asla unutmuyorum. O maçta oldukça iyi oynadığımı düşünüyorum. Ancak genellikle belli bir performansın altına düşmediğimi sanıyorum. Bazen oynadığım maçlara kendimi aşırı olarak kaptırıyorum. Defansif yönüm iyi olsa da ofansif yönüm o kadar iyi değil. Bu yönümü geliştirmeliyim. "

"ALKIŞLAR GAZİANTEPSPOR VE KAYSERİSPOR'A"

 

Gaziantepspor ve Kayserispor'un sergilediği performansa saygı duyduğunu da vurgulayan Barış, "Bence alkışlanacak bir performans gösterdiler" dedi. Barış, gelişiminde bir çok kişinin katkısı olduğunu anlatırken de şunları söyledi:

"Kuşkusuz takım arkadaşlarım dahil, çalıştığım tüm antrenörler benim gelişimime katkı sağladılar. Ancak isim vermek gerekirse Suat Demir, Mehmet Budak, Erol Servet Bağlar, Nejat Biyediç ve Ziya Doğan'ın benim üzerimde ciddi katkıları var" dedi.

Çocukken Beşiktaş'ı desteklediğini de söyleyen Barış, son olarak tam bir Kurtlar Vadisi dizisinin fanatiği olduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor