Trabzonspor'a ilginç uygulama

Yeni sezon hazırlık kampı için bugün Almanya'nın Düsseldorf kentine gelen Trabzonspor kafilesine, Alman Polisi ilginç bir uygulama yaptı.Taraftarların havalimanı önünde kafileyi karşılayıp karışıklığa neden olmasını istemeyen Alman yetkililer, bordo - mav

Trabzonspor'a ilginç uygulama

Yeni sezon hazırlık kampı için bugün Almanya'nın Düsseldorf kentine gelen Trabzonspor kafilesine, Alman Polisi ilginç bir uygulama yaptı.

Taraftarların havalimanı önünde kafileyi karşılayıp karışıklığa neden olmasını istemeyen Alman yetkililer, bordo - mavili kafilenin pasaport kontrolünü uçakta yaptı ve aprondan otobüsle çıkararak oteline gönderdi.

Trabzonspor kafilesi yerel saatle 18.00 sıralarında THY uçağıyla Düsseldorf Havalimanı'na indi. Alman yetkililer, bordo - mavili kafileyi karşılamak için havalimanı önüne gelen taraftarların karışıklığa neden olmaması için Trabzonspor kafilesinde bulunanların pasaport kontrolünü uçakta yaptı. Yolcular indikten sonra uçakta bekleyen Trabzonspor kafilesi, pasaport kontrolleri yapıldıktan sonra aprona gelen otobüse binerek havalimanının başka bir kapısından Hollanda'nın Venlo kentine bağlı Tegelen kasabasındaki otellerine hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor