Trabzonspor'a iki golcü daha geliyor!

Trabzonspor Süper Lig'e Kayseri Erciyesspor beraberliğiyle başladı.Karşılaşmada Trabzonspor'un yakalanan gol fırsatlarını cömertçe harcaması teknik direktör Vahid Halilhodzic'i çileden çıkardı. Maçın ardından yaptığı açıklamada gol konusundaki sıkıntının

Trabzonspor'a iki golcü daha geliyor!

Trabzonspor Süper Lig'e Kayseri Erciyesspor beraberliğiyle başladı.

Karşılaşmada Trabzonspor'un yakalanan gol fırsatlarını cömertçe harcaması teknik direktör Vahid Halilhodzic'i çileden çıkardı. Maçın ardından yaptığı açıklamada gol konusundaki sıkıntının  transferdeki isteklerini de değiştirdiğini söyledi

Transfer konusuna değinen Halilhodzic, "Takıma iki forvet gelecek. Yabancı kontenjan konusunu biliyorsunuz. Bir defans oyuncusu düşünüyordum ama kararımı tamamen değiştirdim. Defansın bu şekilde yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden kararımızı iki  golcü oyuncudan yana değiştirdik" diye konuştu.

Halilhodzic Kayseri Erciyesspor karşısında sakatlıkları bulunan Sefa Yılmaz ve Cardozo'nun yokluğunu hissettiklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler