Trabzonspor'a elendi, gelecek yıl için lisans alamıyor

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor'a elenen Rus ekibi Rostov, sıkıntılı bir süreçten geçiyor.Trabzonspor'a elendikten sonra bir türlü dikiş tutturamayan ve ligde oynadığı 17 mücadelede yalnızca 2 galibiyet alabilen Rostov, birçok Rus kulübü gib

Trabzonspor'a elendi, gelecek yıl için lisans alamıyor

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor'a elenen Rus ekibi Rostov, sıkıntılı bir süreçten geçiyor.

Trabzonspor'a elendikten sonra bir türlü dikiş tutturamayan ve ligde oynadığı 17 mücadelede yalnızca 2 galibiyet alabilen Rostov, birçok Rus kulübü gibi mali anlamda zor günlerden geçiyor. Rus basınında çıkan haberlere göre 10 milyon Euro'nun üzerinde borcu olan Rostov'un gelecek sezon Rusya Premier Liginde mücadele etmek için lisans alma ihtimali düşük görülüyor. Kulüp yakın tarihte Rostov Vali Yardımcısından borç para isterken, 2014'ün Kasım ayında takımın kaptanı Stepe Pletikosa, 5 aydan beridir para almadıklarını açıklamıştı. Borçları yapılandırmaya çalışan Rostov için iddia edilen bu habere yalanlama geldi. Rusya Futbol Birliği Lisans Başkanı Eugene Lehtinen, iddiaların asılsız olduğunu ve Rostov'un gelecek sezon ligde kalması halinde lisans alabileceğini belirtti.

17 haftası geride kalan Rusya Premier Liginde topladığı 11 puanla son sırada yer alan Rostov, ikinci yarının açılış maçında 8 Mart'ta Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor