"Trabzonspor'a dönmek isterim"

İsviçre'nin Basel Takımı'yla sözleşmesi sona eren Çağdaş Atan, Radyospor'a yaptığı açıklamada şartların olgunlaşması durumunda Trabzonspor'a dönmek istediğini söyledi. Çağdaş, "Trabzonspor'la menajerim aracılığıyla bir görüşme oldu, ama şu an için askıda;

"Trabzonspor'a dönmek isterim"

İsviçre'nin Basel Takımı'yla sözleşmesi sona eren Çağdaş Atan, Radyospor'a yaptığı açıklamada şartların olgunlaşması durumunda Trabzonspor'a dönmek istediğini söyledi.

Çağdaş, "Trabzonspor'la menajerim aracılığıyla bir görüşme oldu, ama şu an için askıda; net bir gelişme yok. Bekliyoruz. Tabii ki Trabzonspor'un kalbimdeki yeri çok önemli. Kalbimdeki en büyük yere sahip kulüp. Tabii ki tekrar dönmeyi çok isterim; ancak bunun için şartların oluşması gerekir. " dedi.

Trabzonspor İSTERSE BENİM İÇİN SORUN YOK

Çağdaş Atan, Trabzonspor'un istemesi durumunda bu transferin gerçekleşeceğine vurgu yaparak, "Basel'le sözleşmem bitti; Avrupa'dan ve Türkiye'den teklifler alıyorum. Bir karar vereceğiz. Trabzonspor, "Ben Çağdaş Atan'ı almaya niyetlendim" derse çok büyük bir sorun olmaz. Bu transfer gerçekleşir. " diye konuştu.

Bordo - mavililerin şampiyonluk yarışında büyük bir mücadele örneği verdiğini ifade eden Çağdaş, "Trabzonspor çok büyük bir kulüp, bir kaç futbolcunun gitmesiyle derinden sarsılacak bir kulüp değil. Bunların yerine daha iyi oyuncular gelecektir. Trabzonspor şampiyonluğu kaybetmesi benim adıma üzücü; ancak hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe çok güzel bir yarış sundu. Umarım, Trabzonspor en kısa zamanda özlediği şampiyonluğu yakalar. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler