Trabzonspor'a dinlenmek yok

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 26. haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçı sonrası zorlu bir döneme giriyor. Hem Avrupa'da hem de Lig'de art arda zorlu maçlar oynayacak olan bordo-mavili takımın idman yapmaya neredeyse vakti bile olmayacak.Avrupa'

Trabzonspor'a dinlenmek yok

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 26. haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçı sonrası zorlu bir döneme giriyor. Hem Avrupa'da hem de Lig'de art arda zorlu maçlar oynayacak olan bordo-mavili takımın idman yapmaya neredeyse vakti bile olmayacak.

Avrupa'da ve Ligde oynayacağı zorlu maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Ligi'nin 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuran Trabzonspor bu konuda olumlu bir yanıt alamadı.

Bordo-mavili ekip, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı PSV Eindhoven maçları arasına giren Kayserispor maçının ileri bir tarihe ertelenmesini istemesine rağmen olumlu bir yanıt alamadı ve bordo-mavili takım bu yüzden zorlu bir süreç bekliyor. Türk futbolu adına önemli bir sınav verecek olan Trabzonspor, bu nedenle keyfi kaçarken, teknik direktör Şenol Güneş'in kısıtlı bir zamanda takımını nasıl dinlendireceği merak konusu oldu. Deneyimli teknik adamın bu zorlu süreçte takımıyla sürekli toplantılar yaparak oyuncularını kafa olarak rahatlatmaya çalışacak.

TRABZONSPOR'UN ZORLU SÜRECİ

10 Şubat Cuma günü Gaziantepspor maçı sonrası 16 Şubat Perşembe günü saat 22.05'de oynayacağı PSV Eindhoven maçı sonrası Trabzonspor'un 19 Şubat Pazar günü Kayserispor ile oynayacak olan lig maçı için 18 Şubat Cumartesi günü hava yolu ile Kayseri'ye gidecek.

Söz konusu sürede bordo-mavili takımın 1 gün boş vakti olacak ve teknik direktör Şenol Güneş'in oyunculara izinmi verecek yoksa dinlendirecek mi netlik kazanmazken Kayserispor maçının ardından Trabzon'a dönecek olan bordo-mavili kafile 1 günü Trabzon'da geçirdikten sonra PSV Eindhoven için bu kez 21 Şubat Salı günü Hollanda'ya gidecek. Maç sonrası 24 Şubat Cuma günü Trabzon'a dönecek olan bordo-mavili kafile 1 gün dinlendikten sonra bu kez sahasında 26 Şubat Pazar günü Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek. Söz konusu dönemde bordo-mavili takımın hem dinlenmeye hem de antrenman yapmak için neredeyse vakti bile olmayacak. Trabzonspor, yoğun maç trafiği nedeniyle zamanını bir bölümünü yolda geçirecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler