Trabzonspor'a destek ziyaretleri sürüyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ve MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli bugün Trabzonspor  kulübünü ziyaret ettiler. Siyasi parti temsilcileri ziyarette Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, Y

Trabzonspor'a destek ziyaretleri sürüyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan ve MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli bugün Trabzonspor  kulübünü ziyaret ettiler. 

Siyasi parti temsilcileri ziyarette Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sayman Temel Kazancıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Kahraman ve Hakan Tuncay ile görüştüler.
 
AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, destek vermek amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirerek, “Trabzonspor, Trabzon’un en önemli değeri. Kulübümüzün içinde bulunduğu durumdan biran önce kurtulacağını biliyoruz. Bu ziyaretle de desteğimizi göstermek istedik” dedi.
Asbaşkan Nevzat Şakar ise sıkıntılı günlerin bu tarz desteklerle aşılacağını belirterek, “Oyuncularımızın kalitesini biliyor ve onlara güveniyoruz. Orduspor maçıyla birlikte bir çıkışa geçeceğiz. Tüm Trabzonluları bu maçta takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Ziyaretiniz için de sizlere teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ise kulüp binasının girişinde yazan “Trabzonspor’la gurur duyuyorsak sorumluluk da duymalıyız” sözünün durumu çok iyi özetlediğini ifade ederek, bu düşünceyle kulübe hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.
 
Siyasi parti temsilcileri yarın 20.00’de oynayacağımız Orduspor maçına tüm parti mensuplarını davet ettiklerini de vurguladılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler