Trabzonspor'a destek çağrısı

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Trabzonspor’a şehrin en önemli sivil kuruluşu olan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESOB)’tan tam destek geldi.TESOB Başkanı Metin Kara ligin bitimine 6 hafta kala yaptığı tarihi çağrıyla esnafı takımını dest

Trabzonspor'a destek çağrısı

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Trabzonspor’a şehrin en önemli sivil kuruluşu olan Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TESOB)’tan tam destek geldi.

TESOB Başkanı Metin Kara ligin bitimine 6 hafta kala yaptığı tarihi çağrıyla esnafı takımını desteklemeye ve sahiplenmeye davet etti.

Trabzonspor’un zirvede olmasının esnaf şehri olan Trabzon’a büyük katkı sunduğunu belirten Kara, ”Trabzonspor kazandı mı herkes kazanıyor. Esnafımız işine bir başka hevesle sarılıyor. Yüzler gülüyor, moraller yerine geliyor. Hayatın her alanına damgasını vuran takımımıza şimdi daha çok destek zamanı” şeklinde konuştu.

Trabzonspor’un şampiyon olması için Trabzon esnafının her zaman üzerine düşeni yaptığını bundan sonrada yapmaya devam edeceğini belirten Metin Kara, "Pazar günü çok kritik Bursa maçı var. Stadı doldurmalıyız. 27 yıllık özlem inşallah son bulacak şehrimizi bordo-mavi bayraklarla süsleyeceğiz.

Esnafımızın bayrakları hazır. Gönlümüzdeki ve yüreğimizdeki Trabzonspor sevdası hiçbir zaman son bulmayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor