Trabzonspor'a da gol atmıştı!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantepspor deplasmanında takımına galibiyeti getiren golü atan Akhisar Belediyespor'un yıldız futbolcusu Hugo Rodallega, ligdeki 13. golüne ulaştı.   Rodallega böylelikle Theofanis Gekas ve Oumar Niasse'ı geride b

Trabzonspor'a da gol atmıştı!
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Gaziantepspor deplasmanında takımına galibiyeti getiren golü atan Akhisar Belediyespor'un yıldız futbolcusu Hugo Rodallega, ligdeki 13. golüne ulaştı.

Rodallega böylelikle Theofanis Gekas ve Oumar Niasse'ı geride bırakarak Ege temsilcisinde bir sezonda en fazla gol atan futbolcu unvanını eline geçirdi.

Akhisar Belediyespor'da 2012-13 ve 2014-15 sezonlarında Gekas, 2013-14 sezonunda da Niasse 12'şer gole imza atmıştı.

Akhisar Belediyespor'da toplamda 24 golü bulunan Gekas takımın en golcü ismi konumunda bulurken, golcü futbolcuyu 20 golle Bruno, 12 golle Niasse ve 11 golle Mehmet Akyüz takip ediyor.

Yıldız futbolcu geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a da gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler