Trabzonspor'a çok ağır rapor

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrasında gözlemciler ve temsilciler Kurulundan Halit Arslan ve Raşit Yüksel olayları raporlarına ayrıntılı şekilde yazdı. Raporlarda sahaya atılan çakının Volkan'ın yanına düştüğünden ve bi

Trabzonspor'a çok ağır rapor

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrasında gözlemciler ve temsilciler Kurulundan Halit Arslan ve Raşit Yüksel olayları raporlarına ayrıntılı şekilde yazdı.

 

Raporlarda sahaya atılan çakının Volkan'ın yanına düştüğünden ve birçok olaydan ayrıntısıyla bahsedildi.

 

Ayrıca sahaya sık sık pet şişe ve yanıcı madde atıldığı, bazılarının futbolculara isabet ettiği, maçın 34. dakikasında tribünden sahaya yüzlerce beyaz atlet fırlatıldığı, 2. yarının hemen başında ayakkabı atıldığı, tribünde ateş yakıldığı ve ilk dakikalarda F.Bahçe'ye yönelik olarak "Günahların takımı" şeklinde bir pankart asıldığı da ifade edildi.

 

Raporlarda maçın hakem Fırat Aydınus'un sahaya atılan yabancı maddeler nedeni ile oyunu 2 kez durdurmak zorunda kaldığına vurgu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor