Trabzonspor'a borçluyuz ama...

Bordo-Mavililer’in yıldız isimleri olan ve Hollanda ile oynanan hazırlık maçında A Milli formayı giyen Burak Yılmaz ve Engin Baytar, çarpıcı açıklamalar yaptı.Öncelikle gittiği her takımda büyük beklentiler olan ancak bir türlü beklenen patlamayı yapamaya

Trabzonspor'a borçluyuz ama...

Bordo-Mavililer’in yıldız isimleri olan ve Hollanda ile oynanan hazırlık maçında A Milli formayı giyen Burak Yılmaz ve Engin Baytar, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Öncelikle gittiği her takımda büyük beklentiler olan ancak bir türlü beklenen patlamayı yapamayan Burak, burada kendisine sahip çıkıldığını söyledi. Tecrübeli oyuncu, “Milli formayı giymenin mutluluğu anlatılacak bir şey değil.

Trabzonspor, kariyerim için en önemli dönüm noktalarından biri oldu. Yakın arkadaşlarımın yanı sıra başta Şenol Güneş olmak üzere diğer hocalarım hep beni değerli konumuna koydu. Bu camiaya kendimizi borçlu hissediyoruz. Bu kulüp, her zaman en iyisini hak ediyor” diye konuştu.

‘Çok gururluyum’

Hırçın ve agresif futboluyla tanınan Engin de, Ay-Yıldız adına mücadele etmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu söyledi.

Deneyimli oyuncu, “Hollanda’nın dünyanın en iyilerinden biri olduğunu söylemek zaten bize düşmez. Böyle bir rakip karşısında, üstelik onlar tam kadroyken ve biz yepyeni bir takımla oynarken galibiyeti kaçırdık. Bugünlere gelmemde Trabzon’un payı büyük. Onlara ancak şampiyon olarak, bize yapılanlara karşılık verebiliriz” yorumunu yaptı.

Millilere tebrik yağdı

A Milli Takım’ın Hollanda ile oynadığı müsabakada forma giyen oyuncular için kulübün resmi sitesinden de tebrik mesajı yayınlandı.

Mesajda, “Hollanda maçında görev alan Selçuk, Burak, Umut ve Engin futbollarıyla milli formayı fazlasıyla hak ettiklerini gösterdiler. Bu vesileyle futbolcularımızı bir kez daha kutluyor başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor