Trabzonspor’a bomba iddia

Ersun Yanal'ın geldiği günden bu yana ilk kez Hacıosmanoğlu'nun desteğini arkasında hissetmediğini yardımcılarıyla paylaştığı bildirildi.Napoli maçından sonra Ersun Yanal'a, "Avrupa Kupalarına gidemezsek, sezon sonunda ne sen kalırsın, ne de ben" diyen Ba

Trabzonspor’a bomba iddia

Ersun Yanal'ın geldiği günden bu yana ilk kez Hacıosmanoğlu'nun desteğini arkasında hissetmediğini yardımcılarıyla paylaştığı bildirildi.

Napoli maçından sonra Ersun Yanal'a, "Avrupa Kupalarına gidemezsek, sezon sonunda ne sen kalırsın, ne de ben" diyen Başkan Hacıosmanoğlu'nun, maçtan sonra Ersun Yanal'la biraraya gelmemesi değişik yorumlara yol açtı.Yanal'ın bu hafta içinde çok önemli bir karar aşamasında olduğu, Hacıosmanoğlu ile bir araya gelerek gelecek sezonun planlamasının yapılması planlanan toplantıda istifanın dahi gündeme gelebileceği iddia edildi.Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın performansı tartışılmaya başlarken, yaklaşık 20 gün önce İstanbul basınına yansıyan özel hayat fotoğrafları da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun canını sıktı.Yanal, Kasımpaşa maçı sonrasında Trabzon'a dönmezken, hocanın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşeceği bildirildi. Bu görüşmede Başkan'ın Yanal'a özellikle haftanın en az 3 günü İstanbul'da olması nedeniyle daha önce belirttiği rahatsızlığını bu kez daha farklı bir üslupta seslendireceği kaydedildi.2009'da Trabzonspor'da çalışırken günlerinin büyük çoğunluğunu şehirde geçiren Yanal'ın kendisi gibi yardımcılarının da sürekli Trabzon dışına çıkması başta Hacıosmanoğlu olmak üzere yönetimde derin rahatsızlıklar yaratıyor.

ERTUĞRUL SAĞLAM'LA GÖRÜŞÜLDÜ MÜ?

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın koltuğu sallanmaya başlarken, Bordo-Mavili yönetimin İstanbul kanadındaki bazı isimlerin Eskişehirspor'daki görevinden istifa eden Ertuğrul Sağlam'la görüşmeler yaptığı görüşü camianın gündemine bomba gibi düştü. Bu iddialarla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, dikkatler bu yöne çevrildi.Yaşanan gelişmeler, Trabzonspor’da Napoli maçı öncesinde ya da sonrasında beklenmedik gelişmelerle karşılaşılabileceğinin sinyalleri olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler