Trabzonspor'a bir şok daha mı!

Trabzonspor’un Süper Ligde elde ettiği 82 puanın ardından Şampiyonlar Liginde yapacağı maçların Trabzon’da oynanması durumunda Trabzonspor’u ve camiayı büyük şok bekliyor.Haber61.net Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; 3. ön eleme maçlarının 26-27 Temm

Trabzonspor'a bir şok daha mı!

Trabzonspor’un Süper Ligde elde ettiği 82 puanın ardından Şampiyonlar Liginde yapacağı maçların Trabzon’da oynanması durumunda Trabzonspor’u ve camiayı büyük şok bekliyor.

Haber61.net Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; 3. ön eleme maçlarının 26-27 Temmuz’da oynanacağı daha önceden bildirilmişti. Ancak Trabzon’un ev sahipliği yapacağı 2011 Avrupa Gençlik Olimpik oyunlarının aynı tarihlere rastlaması nedeniyle Trabzon’da ve otellerde büyük bir yoğunluk yaşanacağından Trabzonspor Kulübünden maçlar için ek stat ve ek şehir istendiği öğrenildi.

Trabzonspor kura şekiminde ilk maçı kendi sahasında oynamak durumunda kalırsa büyük olasılıkla bu maç Trabzon'da oynanamayacak.

NEREDE YATIRIMLAR

Trabzon gelişti, yatırımlar arttı, oteller yeterli denilse de Şampiyonlar Liginde ilk maçın Trabzon’da 5 yıldızlı otel sayısının yetersiz olduğundan oynanamaması içler acısı.

Trabzon’a yapıldığı ve yapılacağı her sıklıkta vurgulanan yatırımlar her ne kadar söz konusu olsa da Trabzon’un iki organizasyonu kaldırmaya hatta tek bir organizasyonu kaldırmaya kapasitesinin olmadığı gerçeği ortaya çıktı. Bu durumun Trabzon’daki Trabzonsporluların ve Trabzonspor’un yönetiminin canını sıkacağı düşünülüyor.

Ayrıca Olimpiyatlar nedeniyle Trabzon’da bu ilk maçın gerçekleştirilemeyeceği olasılığının oldukça yüksek olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler