Trabzonspor'a Bir başkan Adayı Daha

Bir süredir Adı Trabzonspor başkan adaylığına geçen Medikal Park Hastaneleri Yönetim kurulu başkanı Muharrem Usta bugün Trabzon’da başkan adaylığını açıkladı.Cuma günü adaylığını açıklayacağını ifade eden Usta, “Cuma günü düzenlenecek basın toplantısı ile

Trabzonspor'a Bir başkan Adayı Daha

Bir süredir Adı Trabzonspor başkan adaylığına geçen Medikal Park Hastaneleri Yönetim kurulu başkanı Muharrem Usta bugün Trabzon’da başkan adaylığını açıkladı.

Cuma günü adaylığını açıklayacağını ifade eden Usta, “Cuma günü düzenlenecek basın toplantısı ile adaylığımı açıklayacağım. şu an da bir yola çıktık. Benim bu sürecim karar verme saçısından biraz uzun sürdü. Benim yaklaşık 12 bin çalışanım var. Orada inanılmaz tecrübelerim var. Benim en iyi bildiğim iş yönetme finans paradır. Özetle yönetmeyi iyi bildiğimi düşünüyorum.

Ben Trabzonspor’un finansal durumuna baktım. Gizli salkı kalan bir şey olduğunu düşünmüyorum. Trabzonspor’un durumu finansal açıdan komada. Aday olacak birinin bunun çalışmasını yapması lazım.Trabzonspor yarıştan koptu. Trabzonspor başkanlığına soyunan kişi günü iyi yönetmesi lazım kulübün hem yapılanması hem yarışması lazım.karar verdiğiniz andan itibaren nasıl bir sorumluluk altına girdiğinizi iyi hesaplamanız lazım. Acaba sorularını kendime sordum ve bizim içinde süreç başladı. Başkan seçilirsem neler yapacağımı iyi çalıştım. 20 sene 50 sene sonrasını göremeyen bir yöneticin başarılı olma şansı yok. Ben trabzonu her yerden anlamaya açlışıyorum. Trabzonspor çok büyük bir marka ve bu marka herkese az yada çok bir şeyler katar.”dedi.

KENDİ ÖDEVİME İYİ ÇALIŞTIM

Usta, “Ben kendi adıma ödevimi yaptım Trabzonspor’a hiçbir başkan ben para vereceğim bu kulübü abad edeceğim palavrası olmaz bunlar 20 sene öncenin klasik senaryolarıdır. Kulübün paraya değil adam gibi bir bütçeye ve kredi gelirlerini artırmaya ihtiyacı var. Çeşitli darboğazlar olur bunları iyi aşmak lazım. Trabzonspor’un paralı değil işi başkana değil dar boğazları aşmasını bilecek bir başkana ihtiyacı var.”şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR’UN HAKKI ÇALINDI

Şike konusunda haksızlık yapıldığını ifade eden Usta, “Şike ile ilgili Trabzonspor’a açık ve net haksızlık yapılmıştır. Bütün Trabzonsporluların şike sürecinde Trabzonspor’un hakkına sahip çıkması lazım başkanı ile beraber. Lider ışığı başkasından almaz lider en ağır darbeti yediğinde bile ayak ta durur. Herkes şike sürecine takılıp kalabilir ama yönetim takılamaz. Şike sürecinde yönetilemeyen bir stres var, iyi yönetilemediği içinde dağılan bir aile var. Biz byu işe sahip çıkmak ve dağılan bu aileyi ayağa kaldırmak zorundayız.”dedi.

HER BAŞKANIN BİR SİYASİ GÖRÜŞÜ VARDIR - devamı Sayfa 2'de 

Her Başkanın bir siyasi görüşü var olduğunu belirten Usta, “Trabzonspor kulüp başkanlarının her birinin bir siyasi görüşü var. Benimde var fakat ben Trabzonspor’u siyasete alet etmeyeceğim. Bundan önceki dönemlere bakıldığında siyaset sadece Trabzonspor’a değil siyasetçilere de zarar vermiştir. Kulüp başkanları hiçbir zaman zirvede kalmaz.”şeklinde konuştu.

BENİM MARKAMDAN DAHA ÖNEMLİ

Usta, “Trabzonspor benim markamdan da önemli bir markadır. Trabzonspor alt yapısı finansal gücü ve her yönüyle yarışın içinde olmalıdır bu durumda finansallaşmadan olmaz. Trabzonspor kendi bütçesi olan kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp olmak zorundadır. Diğer kulüplerle kıyaslandığında 4 de 1’i durumdadır.”dedi. 

SİYASET UZAK KALMALI

Siyaset Trabzonspor ile her mana da olduğu gibi uzak kalmasının gerekli olduğunun altını çizen Usta, “ Benim başkanlığımda trabzonsporun içerisine siyaseti kimse sokamaz. Bu kadar açık. Çünkü bundan en çok zararı ben göreceğim. Kötü bir günde ben tek kalacaksam bunun hesabını ben yaparım kimse bana aday dayatamaz. Kimse bana bu güne kadar aday öneremedi.”Şeklinde konuştu.

Usta Trabzonspor’da yeni bir dönemim başlaması şarttır. Bir revizyon yapılmak zorunda yönetimde olacak arkadaşlara sonuna kadar sahip çıkacağım ifadeleri yer verdi

TRABZONSPOR SADECE FUTBOL DEĞİLDİR

Trabzonspor sadece futbolla yatıp kalkan bir kulüp olamaz şeklinde konuşan usta,”Amatör kulüplere sahip çıkmamız lazım bizim kahvede oturan gençlere bu yolla sahip çıkmamız lazım. Basketbol takımının beko ligine çıkmasında bütün sorunları ben çözdüm,eşim ve arkadaşlarım yanımda il il takımla birlikte gezdim. Takım için 4 hafta boyunca sahaya indim. Koçla oyuncularla birebir görüştüm. Her şeyi yaptım.”dedi.

Usta, “Kimse çıkıp ben daha fazla Trabzonsporluyum demesin bana. Trabzonspor’a muharrem usta bulaşıyorsa bu kulüp her açıdan ayağa kalkacak. Çünkü ben biliyorum benim için ağır ben bu ağır yükün altından kalkabilirmiyim bunu sadece Allah bilir. Trabzonspor’u avucumuuzn içine alacağız ekibimle birlikte bu büyük Trabzonspor markasını ayağa kaldırmak için çok çalışacağız. Yurtçinde yurt dışında herkesin gurur duyacağı bir takım olmak için her şeyi yapacağız.”ifadelerine yer verdi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler