Trabzonspor'a Bileniyorlar

Eskişehirspor zorlu Trabzonspor maçı hazırlıklarına Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Ertuğrul Sağl

Trabzonspor'a Bileniyorlar

Eskişehirspor zorlu Trabzonspor maçı hazırlıklarına Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı. 

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Eskişehirspor bu maçın hazırlıklarına Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başladı. 80 dakika süren antrenmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerin ardından guruplar halinde topla birlikte dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. 

Yapılan antrenmanda tedavisi devam eden Onur yer almazken Boffin, Kamil, Jorquera, Sezgin ve Erkut sağlık ekibi gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.

Siyah kırmızılı takım ile Trabzonspor arasındaki maç 13 Nisan Pazar günü saat 16.00'da Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak. Eskişehirspor yarın günü çift antrenman ile geçirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor