Trabzonspor'a Belçika'dan transfer!

Andrija Stipanovic Trabzonspor Medical Park’ta… Trabzonspor basketbol takımı, son olarak Belçika’nın Oostende takımında forma giyen 26 yaşındaki pivot oyuncusu Stipanovic’le bugün resmi sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde, G

Trabzonspor'a Belçika'dan transfer!
Andrija Stipanovic Trabzonspor Medical Park’ta… Trabzonspor basketbol takımı, son olarak Belçika’nın Oostende takımında forma giyen 26 yaşındaki pivot oyuncusu Stipanovic’le bugün resmi sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde, Genel Sayman Hasan Aktaş da hazır bulundu. Genel Sayman Hasan Aktaş yaptığı açıklamada, “Yeni transferimiz hayırlı olsun. İhtiyacımız doğrultusunda bir transfer gerçekleştirdik. Kendisi oldukça başarılı bir oyuncu. Başarılarını burada da sürdüreceğine olan inancımız tamdır” diye konuştu.
 
Yeni transfer Stipanovic de çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Hedefleri olan bir kulüpte forma giyeceğim için mutlu ve heyecanlıyım. Buraya, önemli başarıların altına hep beraber imza atmak için geldim” dedi. Stipanovic , takımımızda 31 numaralı formayı giyecek.
as.20131129132019.jpg
 
Yeni transferi tanıyalım:
 
Adı-Soyadı: Andrija Stipanovic
Doğum tarihi: 18.12.1986
Doğum yeri: Mostar/Bosna Hersek
Boyu: 209 cm.
Kilosu: 117 kg.
Pozisyonu: Pivot
Oynadığı takımlar: KK Split (Hırvatistan), Liege (Belçika), JuveCaserta (İtalya), Vanoli CR (İtalya), Oostende (Belçika)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler