Trabzonspor'a ağır Kafkas bedeli

Trabzonspor, Tolunay Kafkas'ı görevinden aldığı için 5 milyon TL'yi bulan tazminat ödeyecek.Yeni sezonda Mustafa Akçay ile çalışma kararı alan Trabzonspor yönetimi, bu nedenle Tolunay Kafkas'a yüklü bir tazminat ödemek zorunda kaldı. Takımın başına 1461 T

Trabzonspor'a ağır  Kafkas bedeli

Trabzonspor, Tolunay Kafkas'ı görevinden aldığı için 5 milyon TL'yi bulan tazminat ödeyecek.

Yeni sezonda Mustafa Akçay ile çalışma kararı alan Trabzonspor yönetimi, bu nedenle Tolunay Kafkas'a yüklü bir tazminat ödemek zorunda kaldı. Takımın başına 1461 Trabzon'un hocası Mustafa Akçay'ı getirip Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Trabzonspor yönetiminin bu hamlesi pahalıya patladı!
 
Ocak ayında 3.5 yıllık anlaşma imzalayan ve ilk 6 ay için 600 bin Dolar, sonrası için de her yıla 1.2 milyon Dolar alacak olan Kafkas'ın, sözleşmesinin fesih bedeli ise 5 milyon TL'yi buluyor. Göreve geldikleri andan itibaren borçlarla boğuşmaya başlayan yönetimin, sıcak para arayışı içinde olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor