Trabzonspor'a 10 milyon TL'lik sponsor!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Basketbol Takımı'nın, Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park sponsorluğu ile mücadele edeceğini açıkladı.  Muharrem Usta ile yapılan değerlendirmeler sonunda, mevcut kurumsal yapının, 10 milyon TL bütçe

Trabzonspor'a 10 milyon TL'lik sponsor!
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Basketbol Takımı'nın, Beko Basketbol Ligi'nde Medical Park sponsorluğu ile mücadele edeceğini açıkladı. 
 
Muharrem Usta ile yapılan değerlendirmeler sonunda, mevcut kurumsal yapının, 10 milyon TL bütçe ile devam edeceğini belirten Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ayrıca Trabzonspor Basketbol Takımı'nın, Beko Basketbol Ligi'ne yükselmesinde önemli payları olan Mehmet Yiğit Alp'e de teşekkür etti.
 
Hacıosmanoğlu, "Başta Sayın Alp olmak üzere emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerine şükranlarımızı sunarız. Mevcut yönetimin bayrağı başka bir ekibe bırakmak istemesi üzerine 27 Temmuz 2013 tarihinde yapılması uygun görülen Seçimli Genel Kurul'da göreve gelecek yeni ekibe de şimdiden başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu son olarak, Muharrem Usta'ya basketbol takımına yapacağı finansal ve organizasyonel katkılarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler