Trabzonspor zirveye oynayacak!

Trabzonspor basketbol takımının geleceği şekillendi. Yeni sezonda Beko Basketbol 1.Liginde mücadele edecek olan Bordo-Mavili ekipte belirsizlik ortadan kalkıyor. Çalışmalar sürüyor İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor yönetimi, basketbol tamı

Trabzonspor zirveye oynayacak!
Trabzonspor basketbol takımının geleceği şekillendi. Yeni sezonda Beko Basketbol 1.Liginde mücadele edecek olan Bordo-Mavili ekipte belirsizlik ortadan kalkıyor.
 
Çalışmalar sürüyor
 
İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Trabzonspor yönetimi, basketbol tamının şube olması için çalışmalarına hız kazandırdı. 27 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan kongrede işlem tamamlanacak. Başkan Hacıosmanoğlu, basketbol takımının sorumluluğu için mevcut Başkan Mehmet Yiğit Alp’e teklifte bulundu. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, geçmişte yapılan hataları düzeltmeye çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:
 
Güçlü bir kadro olacak
 
“Basketbol takımını şube yapacağız. Gereken desteği veriyoruz. Futbolda da basketbolda da zirveye oynayacağız.” Bu arada 27 Temmuz’da gerçekleştirilecek olan kongre sonrası basketbol takımı yeni sezon için kolları sıvayacak. Bordo-Mavili ekip önce teknik ekip ve iç transferi masaya yatıracak. Beko Basketbol 1.Liginde zirveye oynayacak bir ekip kurulması gündemde. Bugüne kadar çok fazla zaman kaybedildi. Ancak bu süre içinde transfer edilmesi muhtemel isimler belirlendi. Kongre sonrası Bordo-Mavili ekibi çok yoğun bir süreç bekliyor olacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor