Trabzonspor zirvenin gizli efendisi

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya gelen Trabzonspor, bu sezon birçok kez lideri belirleyerek adeta ligin gizli efendisi durumuna geldi.Bordo-mavili takım, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe

Trabzonspor zirvenin gizli efendisi

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray ile Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya gelen Trabzonspor, bu sezon birçok kez lideri belirleyerek adeta ligin gizli efendisi durumuna geldi.

Bordo-mavili takım, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'den sonra Galatasaray'ı da koltuğundan ederken, 'Lideri belirleyen takım' durumuna geldi.

Trabzonspor, ligin 18'nci haftasına zirvede giren F.Bahçe ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak sarılacivertli ekibin koltuğunu Beşiktaş'a kaptırmasına neden olurken; 26'ncı haftayı lider tamamlayan Cimbom'u da yıkarak zirvenin rengini yine değiştirdi.

Trabzonspor 2009-10 sezonunun son haftasında da deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 kalarak Bursaspor'un şampiyon olmasını tayin etmişti. Bu sezon Süper Lig'de 3 büyük takıma karşı oynadığı 5 maçta sadece 1 kez yenilen Trabzonspor, derbi maçlarındaki başarılı grafiği ile de göz doldurdu.

Galatasaray'ı her 2 maçta da yenen Kuzeyin Efendisi, Fenerbahçe ile oynadığı 2 maçı da golsüz tamamladı; sadece Beşiktaş'a 3-0 kaybetti. Böylece 5 derbide 8 puan toplayan bordo-mavililer, 5 gol attı, 4 golü de kalesinde gördü. Asıl ilgi çeken ise teknik direktör Ersun Yanal'ın maç sonrası mesajı oldu: "Bu takım birkaç iyi takviye ile şampiyonluğun en güçlü adayı olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor