Trabzonspor "Zeki'ler" bulmalı!

Trabzonspor'un efsanesi Hami Mandıralı'dan Gaziantep maçını yorumladı. Trabzonspor'un kağıt üzerinde bir kalite sorunu yok diyen Mandıralı  "Tek sorun, kağıttaki kalitenin sahaya yansımaması. Bordo ile Mavi'yi herkes giyer. Önemli olan ne giydiğini anlama

Trabzonspor "Zeki'ler" bulmalı!
Trabzonspor'un efsanesi Hami Mandıralı'dan Gaziantep maçını yorumladı. Trabzonspor'un kağıt üzerinde bir kalite sorunu yok diyen Mandıralı  "Tek sorun, kağıttaki kalitenin sahaya yansımaması. Bordo ile Mavi'yi herkes giyer. Önemli olan ne giydiğini anlamak. Gaziantep gecenin doğrularını yapan taraftı ve hakkıyla kazandı."
 
İşte Mandıralı'nın yorumu;
Ligin son dönemine girildi. Oynamış ve yönetmiş bir spor adamı olarak daha çok şeyin olacağını söylemek kehanet değil. Zor haftalar. Herkesin bir hesabı var. Üsttekilerin Şampiyonlar Ligi ve Avrupa, diptekilerin kümede kalma... Bu viraj bizim futbolumuzu biraz daha cazip ve keyifli hale getiriyor sanki. Bakalım kısaca haftaya... Fenerbahçe ve Galatasaray zirvede kaybetti, Trabzonspor ise ayağına gelen fırsatı tepti. Sürpriz mi, evet! Nedenlerine gelelim. Bir takımın kazanması için sadece kadrosu yetmez. Yoksa federasyona verirsiniz listeyi bir takımı seçer! Hep aynı örneği veriyorum ama ders niteliğindedir.
 
Zaman zaman oluyor
 
Benim, Zeki’den, - maliyetini söylemek istemiyorum bile - aldığım verim dünya starı Malouda’dan 3 kat fazlaydı. Trabzonspor Zeki’ler bulmalı diye hep söyledim. Geçitiğimiz hafta da Trabzonspor kazanırken şunu vurguladım; Bordo ile Mavi’yi herkes giyer. Ama önemli olan ne giydiğini anlamak! Trabzonsporlu oyuncular bunu zaman zaman yapıyorlar. 3-4 maçlık seri lazım derken ben tam da bunu söylüyordum. Bu takımın kağıt üzerinde bir kalite sorunu yok. Tek sorun bu kağıttaki kalitenin sahaya yansıması. Gaziantepspor gecenin doğrularını yapan taraftı. Trabzonspor nasıl oynuyorsa karşısına kendini koydu, tedbir aldı. Adam adama da oynadı, alan savunması da yaptı, orta alanı karşılarken gösterdiği tavır maçı kazandırdı. Hepsi bir tarafa, daha çok istedi. İstedi ve kazandı demek gecenin özeti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler