Trabzonspor zarar görüyor

Trabzonspor'un eski başkanı ve Trabzon AK Parti milletvekili Faruk Özak, Kendisini suçlayan Nuri Albyarak'a cevap verdi. Özak, " Trabzonspor o dönem zarar görmesin diye elimden geleni yaptım ve o dönemki yönetimin ibra edilmesi için caba sarf ettim.Benim

Trabzonspor zarar görüyor

Trabzonspor'un eski başkanı ve Trabzon AK Parti milletvekili Faruk Özak, Kendisini suçlayan Nuri Albyarak'a cevap verdi. Özak, " Trabzonspor o dönem zarar görmesin diye elimden geleni yaptım ve o dönemki yönetimin ibra edilmesi için caba sarf ettim.

Benim dilediğim olmadı şimdi bunu istediklere yere çekmeleri normal biz kimseye bir şeyi zorla kabullendirmeyi amaçlamıyoruz. Akyazı'nın yapımını tamamen başbakanımız üstlenmiştir. Avni Aker'in güçlenmesini ve 5 bin kişilik kapasite artımını başbakanımıza getirdiler. Oda hayır dedi. Akyazı yapılacak ifadesini kullandı. Bizim tek derdimiz var Trabzonspor eski gücüne kavuşsun."dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor