Trabzonspor zamanla daha iyi olacak

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Rusya'nın Rostov ekibi karşısında ortaya konulan mücadeleden memnun olduklarını belirterek takım olma yolunda ilerlediklerini söyledi.  UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Rusya'nın Rostov takımını 2-0 mağl

Trabzonspor zamanla daha iyi olacak
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Rusya'nın Rostov ekibi karşısında ortaya konulan mücadeleden memnun olduklarını belirterek takım olma yolunda ilerlediklerini söyledi. 
 
UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Rusya'nın Rostov takımını 2-0 mağlup ederek tur için avantajlı bir skor elde eden Trabzonspor'da yönetimde yaşanan gelişmelerden oldukça memnun. 
 
Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in çok ciddi bir insan olduğunu belirterek, "Vahid hoca çok ciddi bir insan ve işini severek yapıyor. Herkesinde işini yaparken ciddi olmasını istiyor. Trabzonspor'a geldiği ilk dönemde karşılaştığı sıkıntıları biliyor ve bu doğrultuda hareket ederek sorunların önüne geçmek istiyor. Kariyeri olan bir insan ve Trabzonspor'da başarılı olmayı da herkesten daha çok istiyor" dedi.
Rusya'nın Rostov takımı karşısında oynanan ve futbol ve alınan sonuçtan oldukça memnun olduklarını belirten Güney, "Rostov takımı karşısında ortaya koyulan mücadele ve kazanma isteği bizleri çok mutlu etti. Önce takım olmak lazım ve bu yolda edindiğimiz izlenimleri bizleri oldukça heyecanlandırdı. Transferde yapılan tercihlerinde ne kadar doğru olduğunu görmek, yönetim kurulu olarak bizlerinde hevesini arttırdı. Zaman geçtikçe takım oturacak ve daha iyi bir seviyeye geleceğiz" açıklamasında bulundu. 
 
Rostov'da oynananacak olan karşılaşmanın zorlu geçeceğini ifade eden Güney, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Trabzonspor olarak tura yakın olan taraf biziz. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. 2-0'lık skor iyi bir skor ama hiçbir şey garanti değil. Gol yemeden kazanmış olmamız önemli bir avantajdır. Her geçen gün daha iyi giden bir takım olma yolunda ilerleme sağlıyoruz o yüzden tur için fazla bir endişemiz yok" vurgusunu yaptı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor