Trabzonspor yüce adalete güveniyor

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, şike davasında Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun da aralarında bulunduğu 19 sanık hakkında mahkemenin 'örgüt, tehdit ve resmi belgede sahtecilik' gibi suçlardan verdiği 2 yıldan az mahkumiyet kararının kesinleşmesi

Trabzonspor yüce adalete güveniyor

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, şike davasında Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun da aralarında bulunduğu 19 sanık hakkında mahkemenin 'örgüt, tehdit ve resmi belgede sahtecilik' gibi suçlardan verdiği 2 yıldan az mahkumiyet kararının kesinleşmesinin ardından, yüce adalete sonuna kadar güvendiklerini söyledi. 

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, 19 Kasım Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Orduspor maçının centilmenlik kuralları içersinde geçmesini arzu ettiklerini belirterek “Oynayacağımız bu müsabakayı Akhisar Belediyespor karşısında elde ettiğimiz 3 puanın devamı olur diye düşünüyorum. Oyuncularımız gayet iyi hazırlandılar.
 
Hem yerli oyuncularımız hem yabancı oyuncularımız kendi milli takımlarından dönerek çalışmalara başladılar. Takımımızın form durumu gayet iyi çalışmalardan hoca’da bizde memnunuz hazırlıklar kardeşlik, arkadaşlık havasında geçiyor“ dedi.
 
Şakar, bu sezon deplasmanda henüz galibiyetle tanışmamaları üzerine “Orduspor maçını kazanıp tekrar bir çıkış yakalamak istiyoruz. Biz her geçen gün daha iyiye gideceğimizi sanıyorum. Orduspor maçından sonra şansızlığımızı kıracağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.
 
Temmuz ayında başlayan şike davasına bakan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin aralarında Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu’nun da aralarında bulunduğu 19 sanık hakkında 'Örgüt üyesi olmak' suçlarından dolayı 'Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması' kararını değerlendiren Şakar, “Biz yüce adalete güveniyoruz. Yeri ve zamanı geldiği zaman adalet tecelli edecektir. Sonuna kadar bu işi takip ediyoruz. Dediğim gibi adalete biz sonuna kadar güveniyoruz. Doğru kararları alacaklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu.
 
TRANSFER KONUSU
 
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, medyada yer alan transfer haberleriyle ilgili olarak ise “Basında bizim transferlerimizle ilgili geçen haberlerin hepsi asılsızdır. Belki menerjerlerin piyasa yapma gibi hamlesi olabilir. Bunlar doğaldır ama bizim o ismi geçen oyuncularla hiçbir alakamız yok. Bunun altını çiziyorum. Ama bu demek değildir ki hiçbir oyuncuyla ilgili çalışmamız yok.
 
İzleme komitemiz Sayın Giray Bulak yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Şenol Güneş ve bizimle diyalog içindeler. Zannediyorum devre arasına 1 hafta 10 gün kala alabilecek veya satabilecek olduğumuz oyuncular olur ise onları değerlendirip yol haritası çizeceğiz“ ifadelerini kullandı. 
 
“Yararlanamadığımız bazı oyuncularımızla yollarımızı ayıracağız ama bu oyuncuların belli bir maliyeti var" dişen Şakar "Ama sayı için bir şey diyemem burada Şenol hocamızın görüşü daha önemli beraber değerlendireceğiz sayı olarak demiyorum ama belli birkaç isimle yollarımızı ayırabiliriz” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler