Trabzonspor yönetimine istifa çağrısı

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzonspor yönetim kurulunu istifaya davet etti. Gürdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor ve ekonominin kentte birlikte algılanan bir olgu olduğunu ama Trabzon şehrinin marka değer

Trabzonspor yönetimine istifa çağrısı
Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, Trabzonspor yönetim kurulunu istifaya davet etti.
 
Gürdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor ve ekonominin kentte birlikte algılanan bir olgu olduğunu ama Trabzon şehrinin marka değeri Trabzonspor'un geçmişinde var olan birlikteliğin, bugün yerini tamamen kaosa ve sandalyede daha fazla oturabilmek adına intikam aracı olarak kullanılmaya bıraktığını öne sürdü.
 
Gürdoğan, şöyle devam etti:
 
"Trabzonspor'un 4. büyük olması, geçmişte yaşanan şampiyonluklar ve yurdun diğer illerinde Trabzonlu olmaksızın Trabzonspor'umuza gönül vermiş Trabzonspor sevdalıları oluşmasında en büyük etken, haklı, dürüst ve tamamen değerlerine sahip çıkan bir ‘Trabzonspor olgusu’ iken bugün bu olgu tartışılan bir yönetimle geleceği belli olmayan bir şekilde uçuruma doğru sürüklenmekte olup söylem ve eylem tamamen farklılaşmıştır."
 
Yaşanan son gelişmeler ışığında yaptıkları değerlendirmelerin görmezden gelinmemesi gerektiğini belirten Gürdoğan, şunları kaydetti:
 
"Trabzonspor'un şampiyonluğunun çalındığını söyleyeceksin ve o yönetim sayesinde şampiyon olmuş takımın başkanı Sadri Şener'i mahkemeye vereceksin. Trabzonspor'da yine başkanlık yapmış Faruk Özak'a geçmişte her sıkıştıkça başvuracaksın, kullanacaksın ama şimdi ne olduysa kötüleyeceksin. Hami Mandıralı'nın Trabzonspor futbolundaki yeri ve takıma verdikleri ortada iken onu da aynı şekilde kullanacaksın, onu da çıkarına göre kenarda bırakacaksın. Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Bu nedenle yanlıştan dönülmesi gerekmektedir. Bu yönetimi ve bu yönetimin içinde bulunup Trabzonspor değerleriyle örtüşmeyen kişileri Yargıtay kararı olmadan istifaya davet ediyorum."
 
Gürdoğan, Trabzon değerlerine ve eski başkanlarına yapılmış saldırıları şiddetle kınadığını, bunları yapanların da Trabzonlu ve Trabzonsporlu olamayacağını vurgulamak istediğini ifade ederek, açıklamasını şöyle tamamladı:
 
"Bu yapılan ve konuşulanlardan sonra divan kurulunun da görevini yapmadığını belirterek Meydan Parkı'nda bir an önce bir imza kampanyasının başlatılmasının gerekli olduğunun altını buradan çizmek istiyoruz. Çünkü Trabzonspor en büyük reklam değeridir. Buna gerekli önem ve ihtimamı göstermeyenlerin Trabzon ekonomisine vereceği zarar yanı sıra moral ve motivasyon eksikliği bölgenin hem sosyal hem de ekonomik olarak kaybına neden teşkil edeceğinden en kısa zamanda Trabzonspor’daki bu huzursuzluğa müdahalenin gerekliliğinin önem ve aciliyet arz ettiği kanaatindeyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler