Trabzonspor yönetiminde CHP Bombası

haber61 Özel: Trabzon’a CHP il teşkilatının paneline gelen CHP Gurup başkanvekili Muharrem İnce ve beraberindekilerin Trabzonspor’u yaptığı ziyaret Trabzonspor yönetimini ikiye böldü.Geçtiğimiz günlerde CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Fenerbahçe

Trabzonspor yönetiminde CHP Bombası

haber61 Özel: Trabzon’a CHP il teşkilatının paneline gelen CHP Gurup başkanvekili Muharrem İnce ve beraberindekilerin Trabzonspor’u yaptığı ziyaret Trabzonspor yönetimini ikiye böldü.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etmesiyle CHP ile Trabzonspor arasındaki soğuk savaş dünkü ziyaretle gün ışığına çıktı.

CHP li gurup başkan vekillerine Trabzonspor yönetimi tarafından randevu verilirken başkan Şener ziyaretten haberdar edilmedi.

 CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun F.Bahçe başkanına yaptığı ziyarette Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım lehine sözler sarf etmesinin ardından Trabzonspor camiası ayağa kalkarken başkan Sadri Şener yönetim kurulunun kendisinden habersiz CHP heyetine  randevu verilmesine sinirlendi

Başkan Sadri Şener ziyaretin ardından çok sert açıklamalar yapaak  Asbaşkan Nevzat Şakar’ı ağır bir dille eleştirdi

ŞAKAR İSTİFANIN EŞİĞİNDE

Trabzonspor asbaşkanı Nevzat Şakar ise yaşananlardan dolayı çok üzgün. Asbaşkan Nevzat Şakar başkan Sadri Şener’in CHP heyetinin Trabzonspor’u ziyaretinin ardından  kendisi ile ilgili olarak yaptığı sert açıklamaların ardından istifanın eşiğine geldiği iddia edildi.

 Başkan Şener’in kendisine haber verilmeden CHP heyetine randevu verilmesi ve heyetin kabulünün ardından sert sözlerle eleştirdiği Şakar dün gece yönetici arkadaşları ile birlikte bir durum değerlendirmesi yaptı. Yaşananlardan dolayı  morali çok bozuk olan  Asbaşkan Nevzat Şakar  ‘ın yapacağı durum değerlendirmesinin ardından net kararını vereceği de gelenn bir başka iddia.

Dün akşam konu ile  ilgili olarak haber61.net’e kısa bir açıklama yapan Asbaşkan Şakar  “Konuşacak bir şey yok. Ne konuşayım . Başkanımız Sn Sadri Şener’e karşı bir açıklamamı yapayım. Benden onu mu bekliyorsunuz.Ben onu yapmam” dedi

 İŞTE CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLUNUN F.BAHÇE BAŞKANINA YAPTIĞI ZİYARET TEKİ TRABZONSPORLULARI ÖFKELENDİREN  AÇIKLAMALARI-

 Teşekkür ederim Sayın Başkan. Arkadaşlarımla beraber Fenerbahçe camiasının yönetim kurulunu ziyaret etmekten ötürü son derece mutluyuz. Buraya geldim ama bu salona ilk kez geliyorum ben Genel Başkan olarak. Fenerbahçe aslında Türk spor tarihinin çok önemli bir parçası. Hem bölgesinde, hem Türkiye’de, hem dünyada ender futbol kulüplerinden birisi, spor kulüplerinden birisi. Aziz Başkanında dediği gibi sadece futbol değil, sporun bütün dallarını üç aşağı beş yukarı kapsayan geniş bir camia.

 

Sayın Başkan bir yargılama sürecinden geçiyor hala öyle diyelim. Süreci Cumhuriyet Halk Partisi olarak yakından izlemeye çalıştık. Milletvekili arkadaşlarım izlediler, hukukçu milletvekilleri izlediler. Çünkü biz demokrasilerde herkesin düşüncesini özgürce söyleyebileceği bir ortamın yaratılmasını isteriz. Demokrasi demek budur. Demokrasilerde siyasal iktidar dernekler üzerine, kulüpler üzerine, bireyler üzerine baskı kurmamalı ve kuramaz da.

 

Bu bağlamda Aziz Başkanın yaşadığı tablo bizim içimize sinmedi. O açıdan yakından izlemeye çalıştık. Sadece bizim değil, tüm Fenerbahçe camiasının içine sinmedi. Kamuoyu büyük bir tepki gösterdi. Aziz Başkan yargılanırken Fenerbahçeli taraftarları televizyonların canlı yayınlarında izledik onların duyarlılığını, demokrasiye bağlılıklarını, Fenerbahçe’ye bağlılıklarını izledik. Çok da mutlu olduk  . Zaman zamanda eleştiri aldık. Bakın işte CHP’liler Fenerbahçeliler gibi daha dişli değiller diye. Demek ki ders almamız gereken belli konularda var, olaylarda var.

 

Ben Fenerbahçe’yi bundan sonraki çalışmalarında, mücadelelerinde büyük başarılar sağlayacak bir kulüp olarak görüyorum. Tarihi bunu gösteriyor, geçmişte yaptığı çabalar bunu gösteriyor. Siyasetçi olarak bizim görevimiz kulüplerin çok daha rahat koşullarda çalışmalarına olanak sağlamaktır. Hukuksal eksiklikler varsa onları gidermektir. Önlerinde bazı engeller varsa o engelleri ortadan kaldırmaktır. İktidarın ve muhalefetin yapması gerekende budur. SayınAziz Yıldırım’ın  davası dolayısıyla parlamentoya bir yasa teklifi geldi. Arkadaşlar ziyarete geldiler. Kuşkusuz hemen derhal her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Yasa veto edilip geldi ama aynen parlamentodan geçti. Bu bir süreçtir. Demokrasi açısından bir kazanım elde edilmiştir.

 Ben Fenerbahçe kulübünde arkadaşlarımla beraber bulunmaktan son derece mutluyum. Hepinize saygılarımı sunuyorum

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler