Trabzonspor yönetimi pes mi etti

Trabzonspor yönetiminin son zamanlarda sıkça dillendirdiği “Sezon bitiminde kim şampiyon olursa onu kutlamak gerekir” ifadeleri Trabzonspor taraftarları tarafından tepki ile karşılanıyor.Fenerbahçe yönetiminin spor kamuoyunu, futbolcuları ve hakemleri etk

Trabzonspor yönetimi pes mi etti

Trabzonspor yönetiminin son zamanlarda sıkça dillendirdiği “Sezon bitiminde kim şampiyon olursa onu kutlamak gerekir” ifadeleri Trabzonspor taraftarları tarafından tepki ile karşılanıyor.

Fenerbahçe yönetiminin spor kamuoyunu, futbolcuları ve hakemleri etkilemek için psikolojik baskı yarattığı son haftalarda, Trabzonspor yöneticilerinden gelen bu tür söylemlerin Fenerbahçe’nin saha dışında daha güçlü hamleler yapmasına sebep olacağı iddia ediliyor

 “Nasılsa Trabzonspor yönetimi dahi Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu şimdiden kabul etmiş ve tebrik etmek için bekliyor” düşüncesinin Fenerbahçe için bir avantaj olacağı da düşünülürken Trabzonspor yöneticilerinin bu tür söylemleri de şiddetle eleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor