Trabzonspor yönetimi istifa etmeli

 CHP Trabzon milletvekili Volkan Canalioğlu Sadri Şener başkanlığındaki yönetimin bir an önce kongre kararı alarak görevden ayrılması gerektiğini söyledi.MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın Trabzon'un belde belediye başkanlıklarını ziyaret ettiği sıra

Trabzonspor yönetimi istifa etmeli

 CHP Trabzon milletvekili Volkan Canalioğlu Sadri Şener başkanlığındaki yönetimin bir an önce kongre kararı alarak görevden ayrılması gerektiğini söyledi.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın Trabzon'un belde belediye başkanlıklarını ziyaret ettiği sırada " Şike sürecinde benden başka hiç bir Trabzon Milletvekili 6222 sayılı yasanın değişmesine oylamasına hayır demedi."  şeklindeki sözlerini haber61.NET'e değerlendiren Trabzon CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu "Benim ne kadar Trabzonlu olduğumu herkes bilir" dedi.
 
Canalioğlu,  " Şike sürecinde Trabzonspor'un hakkı yenmiştir. bunu TBMM'de her defasında duyurdum. Bu türlü sözler beni üzüyor unutulmamalıki Trabzonsoor siyaset üstü bir yerdir."dedi. 
 
Haber61.NET/ Ankara
 
Trabzonspor'un ligdeki durumunu da değerlendiren Canalioğlu, " 2010 - 2011'in şampiyonu Trabzonspor'dur, bunu bilmeyen yoktur. Fakat yönetimin Trabzonspor'u ne hale soktuğuda ortadadır. Bu hafta sonu Mersin'le birlikte kritik bir karşılaşmaya çıkacağız. Mersin düşme hattında bizde neredeyse oradayız. Bu hafta yenilirsek soruyorum size ne olacak ? Trabzonspor da düşme potasına girecek."şeklinde konuştu. 
Bu duruma Trabzonspor'u düşürenlerin gitmesi gerektiğini söyleyen Canalioğlu, "Trabzonspor'u bu duruma düşürenler derhal gitmelidir. Bu durum böyle olmaz. Trabzonspor yönetimi bir an önce kongre kararı almalı ve görevlerinden ayrılmalı .Bu yönetimin istifa etmesi gerek. Bu konu Trabzon ve Trabzonspor için çok önemli."dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler