Trabzonspor Yöneticisinden sert eleştiri

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar sosyal paylaşım sitesinden gönderdiği mesajlara bir yenisini daha ekleyerek İbrahim Hacıosmanoğlu’nu eleştirenlere yüklendi.Köksal Sadıklar yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;"Haddin

Trabzonspor Yöneticisinden sert eleştiri

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar sosyal paylaşım sitesinden gönderdiği mesajlara bir yenisini daha ekleyerek İbrahim Hacıosmanoğlu’nu eleştirenlere yüklendi.

Köksal Sadıklar yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Haddinizi bilin!... Trabzonspor başkanı Trabzonspor camiasını temsil eder. Ona hesap sormak kimsenin haddine değildir. Hesap soracak tek mercii Ts genel kuruludur. Başkanımız yaptıklarının hesabını genel kurulda verebilecek kadar delikanlıdır. Takım yenince kediye dönüyorsunuz. Yenilince aslan kesiliyorsunuz, hesap sorma cüreti buluyorsunuz. Kendini dev aynasında görenleri elbette bu camia unutmayacaktır."

Öte yandan Köksal Sadıklar geçtiğimiz hafta sosyal paylaşım hesabından gönderdiği mesajda basın camiasının sağduyulu tavrından ötürü teşekkür ederek Trabzonspor’un şampiyonluk yarışının içinde olacağını iddia etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor