Trabzonspor yine aynı!

Spor Toto Süper Lig 4. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ve hakem Yunus Yıldırım'ın düdük çaldığı karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.Bordo-mavili ekibi öne geçiren gol 16. daki

Trabzonspor yine aynı!

Spor Toto Süper Lig 4. hafta mücadelesinde Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ve hakem Yunus Yıldırım'ın düdük çaldığı karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bordo-mavili ekibi öne geçiren gol 16. dakikada genç yıldız Yusuf Erdoğan'dan geldi. Kasımpaşa'nın eşitlik golü ise 85. dakikada Oscar Scarione'den geldi. Trabzonspor ligdeki 4. beraberliğini aldı ve 4 puana yükseldi.. Zorlu Trabzon deplasmanından 1 puanla dönen Kasımpaşa ise 6 puana yükseldi.

Spor Toto Süper Lig 5. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Karabükspor'la karşılaşacak, Kasımpaşa ise evinde Gaziantepspor'la karşı karşıya gelecek.

Maçın ayrıntıları için tıklayın

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor