Trabzonspor yenilgisiz geldi

İlk olarak İrlanda'ın Dery City takımıyla karşılaşan Trabzonsor rakibiyle oynadığı iki maçı da kazandı. Evinde 4-2 deplasmanda ise 3-0 kazanan Trabzonspor, üst turda ise Belarus temsilcisi Dinamo Minsk ile eşleşti. Rakibini deplasmanda 1-0 yenen Trabzonpo

Trabzonspor yenilgisiz geldi

İlk olarak İrlanda'ın Dery City takımıyla karşılaşan Trabzonsor rakibiyle oynadığı iki maçı da kazandı. Evinde 4-2 deplasmanda ise 3-0 kazanan Trabzonspor, üst turda ise Belarus temsilcisi Dinamo Minsk ile eşleşti. Rakibini deplasmanda 1-0 yenen Trabzonpor evinde ise golsüz berabere kaldı.

Trabzonspor çıktığı Play-off maçında ise Arnavutluk temsilcisi Kukesi takımını deplasmanda 2-0 Trabzon'da ise 3-1 mağlup ederek gruplara kalma başarası gösterdi. Söz konusu maçlarda Trabzonspor, 13 gol atarken kalesinde ise 3 gol gördü.

Trabzonspor'un rakibi Apollon Limasslo ise gruplara kalma adına Play-off maçı oynadı. Fransa temsilcisi Nice deplasmanda 1-0 mağlup olan Rum takımı evinde ise rakibini 2-0 mağlup ederek gruplara kalma başarası gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor