"Trabzonspor yenilgisini haketmedik"

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirerek, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi. Kayserispor taraftarının karşısında oynadıkları karşılaşmadan 3 puan hedeflediklerini ancak bunu başaramadıkların

"Trabzonspor yenilgisini haketmedik"

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirerek, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

Kayserispor taraftarının karşısında oynadıkları karşılaşmadan 3 puan hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyleyen Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "İlk yarı daha dengeli bir oyun vardı. İkinci yarıda ise oyunun hakimi Kayserispor'du ancak ortaya konulan mücadelenin karşılığını alamadık" diye konuştu. Ortaköylüoğlu, "Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık ancak ortaya konulan oyundan ötürü hem teknik heyetimizi hem de futbolcularımızı kutluyorum. Takım olarak iyi bir yolda olduğumuzu düşünüyorum. Taraftarımız da bizi 90 dakika boyunca ve maç sonunda destekledi. Taraftarımıza bundan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu ciddiyetle çalışmalarımıza devam ederek başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor