Trabzonspor yeni sezona başladı

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bugün yaptığı akşam idmanıyla yeni sezon hazırlıklarına başladı.Önce MustafaReşit Akçay önderliğinde teknik ekip ve sprotif Direktör Ünal Karaman Antrenman sahasına geldi. Futbolcular ve teknik ekip birbirlerine

Trabzonspor yeni sezona başladı

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bugün yaptığı akşam idmanıyla yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Önce MustafaReşit Akçay önderliğinde teknik ekip ve sprotif Direktör Ünal Karaman Antrenman sahasına geldi. Futbolcular ve teknik ekip birbirlerine sarılarak hasret giderdiler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Bordo Mavili takım Giray, Janko, Zokora, Volkan, Bamba, Emerson ve Henrique hariç bütün oyuncular idmana katıldı.

Yeni Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve ekibi idmandan önce takımı sahada toplayarak küçük bir konuşma yaptı. Mustafa akçay yaptığı konuşmada ''yeni bir yola girdik. Bu yolda hep beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Yorulacaksınız ama asla vazgeçmek yok. Aidiyet duygusu olan ve bizimle birlikte bütün fedakarlıkları sonuna kadar yapacak arkadaşlarla çalışacağız'' ifadelerini kullandı.  

konuşmanın ardından ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanın devamında kondisyona yönelik bir çalışma yapıldı.
 

COLMAN İDMANDA

Trabzonspor'da gönderilmesi gündemde olan ve kendisine kulüp arayan Colman takımla birlikte idmana çıktı.

1461 TRABZON'DAN GELEN OYUNCULAR İDMANDA

1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a bugün attıkları resmi imza ile transfer olan Yusuf, Abdulkadir, Fatih ve Caner takımla idmana çıktı. Abdulkadir, Yusuf ve Caner takımla birlikte çalışırken omuzundaki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan Fatih takımdana ayrı çalıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler