Trabzonspor yargıya gidiyor!

Trabzonspor Kulübü harekete geçti...Yanlı yayınca kuruluş Hürriyet Gazetesi ve 'O' Fenerbahçeli kadın taraftar hakkında yasal işlem başlatılıyor.Fenerbahçe taraftarı Ayça Alemdar, Trabzonlulara ve Trabzonspor Camiasına, "Başkasının hakkıyla Şampiyonlar Li

Trabzonspor yargıya gidiyor!

Trabzonspor Kulübü harekete geçti...

Yanlı yayınca kuruluş Hürriyet Gazetesi ve 'O' Fenerbahçeli kadın taraftar hakkında yasal işlem başlatılıyor.

Fenerbahçe taraftarı Ayça Alemdar, Trabzonlulara ve Trabzonspor Camiasına, "Başkasının hakkıyla Şampiyonlar Ligi'ne gidip bir de buna sevinen takıma "ezik" derim ben. Trabzon ve Trabzonsporlular için "Onur" sadece kalecilerinin ismidir" ifalerini kullanarak büyük tepki yaratmıştı.

Trabzonspor Kulübü kaynaklarından alınan bilgiye göre, haberin orjinal şekli Trabzonspor'da bulunuyor ve kulüp bu olaydan bilgilendikten sonra avukatlarına gerekli işlemlerin başlatılması için talimat verdi.

Trabzonspor Kulübü hem röportajı yapan Hürriyet Gazetesi ve muhabiri Funda Ayaz'a hem de ifadeleri kullanan Fenerbahçe taraftarı Ayça Alemdar'a dava açacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor