Trabzonspor yağmur altında çalıştı

Spor Toto Spor Ligi'nin 10. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Colman ile kenti izins

Trabzonspor yağmur altında çalıştı

Spor Toto Spor Ligi'nin 10. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Colman ile kenti izinsiz olarak terk eden Teofilo dışında tüm futbolcular katıldı.

 İzinden dönen Cale ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle teknik heyet ve futbolcular antrenman öncesi ziyarete gelen Yıldızlar Bayan Hentbol takımı ile birlikte Türk Bayrağıyla poz verdi. Oyuncularına koşunun ardından dar alanda pas çalışması yaptıran Güneş, daha sonra yarı sahada taktik ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. Yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda Türk Vatandaşlığı kabul edilen İbrahim Yattara'nın ise neşeli olduğu gözlendi.

Bakanlar kurulu kararı ile Türk vatandaşlığına geçen Yattara'nın Türk Milli Takımında forma giyme şansı olmadığı ve geç müracaat ettiği için Türk statüsünde oynamayacağı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor