Trabzonspor ya büyüyecek yada küçülecek!

 Süper ligin 33’ncü haftasında Hüseyin Avni Aker’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 4 – 3 lik net skor ile ayrıldı.Karşılaşmanın sonunda maçı değerlendiren Bordo Mavili takımın teknik direktör’ü Tolunay Kafkas, “Kazanmamı

Trabzonspor ya büyüyecek yada küçülecek!

 

Süper ligin 33’ncü haftasında Hüseyin Avni Aker’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 4 – 3 lik net skor ile ayrıldı.

Karşılaşmanın sonunda maçı değerlendiren Bordo Mavili takımın teknik direktör’ü Tolunay Kafkas, “Kazanmamız gereken bir maçtı son maçtı ve Avni Aker’de yenmeliydik. Bugün çok zor bir maçtı. Yüzümüzün akıyla çıktığımız için çok sevindik. Fakat karşı tarafta çok sevdiğim bir isim vardı Asker arkadaşım ve GS’den arkadaşım o üzüldü ilerleyen dönemlerde ona başarılar dilerim.”dedi.

Colman ile Bamba sorununa değinen Kafkas, “Colman çocuklarının okul sorunu olduğunu söyledi Bamba ise artım Trabzonspor’da oynayamam söyledi bizde kendisiyle karşı karşıya oturduk ve konuştuk ayrıldık. Colman bon servisini getirir ise gidecek. Ciddi bir bon servisi var.”şeklinde konuştu

Kafkas, “Atılan goller çok iyi baktığınız zaman çok iyi goller natılıyor ama istediğimiz gibi bir oyun oynamıyoruz. Önümüzde ciddi bir maçlar ve kupayı alırsak buda bize çok iyi bir moral olacak Trabzonspor ya büyüyecek yada küçülecek bunun ile ilgili Çarşamba günü bir basın toplantısı düzenleyerek anlatacağım.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor