Trabzonspor ve GS sinir küpü!

TFF'nin şike ve teşvik soruşturması kapsamında yaptığı açıklamaların ardından Trabzonspor ve Galatasaray resmi bir bildiri yayımlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike ve teşvik soruşturması kapsamında aldığı kararlar Trabzonspor ve Galatasaray camia

Trabzonspor ve GS sinir küpü!

TFF'nin şike ve teşvik soruşturması kapsamında yaptığı açıklamaların ardından Trabzonspor ve Galatasaray resmi bir bildiri yayımlayacak.

 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun şike ve teşvik soruşturması kapsamında aldığı kararlar Trabzonspor ve Galatasaray camiasını adeta çileden çıkarttı! TFF'nin 58. maddeyi değiştirmesine büyük tepki koyan Trabzonspor'da yönetim acil olarak bir toplantı düzenledi ve TFF'nin aldığı kararları masaya yatırdı.

 

TFF'nin kararlarını sert bir şekilde eleştirmeye hazırlanan Trabzonspor Yönetimi, günün ilerleyen saatlerinde resmi internet sitesinden açıklama yapacak.

 

Trabzonspor gibi TFF'nin kararlarından memnun olmayan ve Disiplin Kurulu'na sevkedilmesi ile adeta şok olan Galatasaray da resmi bir bildiri yayımlamaya hazırlanıyor.

 

TFF'nin Antalya'da düzenlediği basın toplantısında aldığı kararlar karşısında şaşkına dönen sarı-kırmızılı yönetim, bir darbe de Disiplin Kurulu'na sevk kararı ile aldı!


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor