Trabzonspor ve Bursaspor'dan ortak protesto!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 4 Mayıs Pazar günü Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta iki takımın da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'nu (MHK) protesto edeceği iddia edildi. Bursa'da yayın yapan bir gazetenin h

Trabzonspor ve Bursaspor'dan ortak protesto!
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 4 Mayıs Pazar günü Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta iki takımın da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'nu (MHK) protesto edeceği iddia edildi.
 
Bursa'da yayın yapan bir gazetenin haberine göre, yeşil-beyazlı takımın cezası sebebiyle kadın ve çocuklara açık olacak müsabakada her iki takımın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’nu (MKY) protesto edeceği öğrenildi. İki kulübün aralarında anlaştığı ve sahaya çıkacak futbolcuların ilk 5 dakikada TFF ve MHK’yı protesto edeceği belirtildi. Protestonun nasıl olacağı öğrenilemezken, her iki kulübün de bu işten zarar görmeyecek bir yol izleyeceği ifade edildi. Yapılacak bu protestonun dünyada da büyük ses getireceği vurgulandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor